Una cinquantena de persones afectades per la falta de climatització a l’Escola Municipal de Sant Celoni es van concentrar, el passat divendres 23 de maig, per celebrar que es va signar l’acta de replanteig que marca l’inici formal de les obres de renovació del sistema de climatització. Un acte festiu, alhora que reivindicatiu, que lluita pel benestar dels infants i treballadores. Una polèmica que va saltar als mitjans de comunicació el passat dimarts 21 de maig.

Tot i la confirmació de la signatura, les famílies no es van tirar enrere i es van concentrar a la sortida de l’escola amb xiulets, tambors i cantant “Això no s’aguanta, el Blauet s’escalfa”. També van folrar les parets de l’entrada amb pancartes “Un altre curs sense aire… esperem que no falti gaire!”, “Volem fets no paraules, les paraules se les emporta el vent”, “Amb la salut no s’hi juga, us ho dic jo que al Blauet se sua!”, “Anys prometent i la suera segueix latent”.
 
Durant la concentració es van repartir ventalls de color blau i s’aplaudia que, per fi, hagués aparegut algun tècnic com havia promès l’Ajuntament de Sant Celoni. Tot i això, no abaixen la guàrdia i des de l’AMPA s’ha creat una comissió de seguiment per controlar i informar a les famílies, en tot moment, del procés de les obres. “Si no avancen com ens han promès, ens seguirem reunint per vetllar pel benestar d’infants i educadores”, confessava una afectada.
 
A causa dels endarreriments dels tràmits burocràtics, el nou sistema de climatització no estarà en funcionament per l’actual curs, per tant, s’ha acordat instal·lar un sistema provisional per garantir aire fred a les aules, menjador i sala polivalent.
 
“No és una lluita política, reclamem que la climatització sigui una realitat tal com es va acordar en el ple de l’Ajuntament el 2017”, conclouen des de l’AMPA.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × dos =