La comissió organitzadora de la Setmana del Bosc de Sant Celoni ha comunicat a l’artista i poeta que ha estat escollit Bosquerol de l’Any 2021. El premi Bosquerol de l’Any va néixer amb la Setmana del Bosc l’any 2015 per reconèixer la tasca i vinculació de persones amb el territori, l’entorn natural i els seus valors.

La comissió ha volgut reconèixer l’opció de Perejaume de fer del paisatge, el territori i la cultura catalana l’eix central de la seva obra. El premi es lliurarà en un acte obert a tothom en el marc de la Setmana del Bosc el mes d’octubre

Perejaume ha rebut la notícia de la mà de l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, la regidora de Promoció Econòmica, Magalí Miracle, el naturalista Martí Boada i el president del Cercle Econòmic i Social Baix Montseny, Joaquim Deulofeu.

El primer premi Bosquerol de l’Any es va lliurar el 2015 a Lluís Ibern, mort fa pocs dies, per la seva trajectòria vital lligada als boscos. També han rebut el guardó Xavier Alfaras (2016), Esteve Monrabà, a títol pòstum, (2017), Josep Cassi (2018), Tortell Poltrona (2019) i Carme Rosell (2020)

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × tres =