L’artista del Baix Montseny Quim Masferrer ha participat aquest diumenge a la Festa Major de Sant Celoni 2020 amb el seu espectacle itinerant “Moltes Gràcies”. un espectacle creat durant les setmanes de confinament i en el qual Quim Masferrer s’acosta a la gent d’una manera que mai abans havia fet. Si fins ara era el públic que anava a veure a l’actor, a partir d’ara és l’actor qui anirà a veure al públic.

El món de l’espectacle és un dels grans perjudicats de tota la crisi sanitària del coronavirus Covid-19 i no és estrany sentir, per part de tots els agents culturals, que la “cultura és segura”. Masferrer ha agraït a l’Ajuntament de Sant Celoni que tot i haver de fer i desfer la Festa Major quatre vegades “en cap moment s’ha posat sobre la taula la possibilitat de no fer res”.

L’artista de Sant Feliu de Buixalleu ha recordat que a molts pobles no solament s’ha suspès la Festa Major si no tots els actes de l’estiu “ostres però si es poden fer coses. Tenim maneres per portar-ho a terme, escenaris mòbils, podem fer teatre aplicant les mesures de seguretat. En nom de tots els artistes moltes gràcies a tots els que feu possible la cultura”.

Quim Masferrer representant “Moltes Gràcies” a Sant Celoni. Foto: Miquel Comas Dorca.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos + disset =