La renúncia de la portaveu i regidora de la CUP Mariona Pascual en el Ple del 24 de setembre dona pas a l’entrada de l’artista i activista cultural Xavier Garcia (Garci), implicat en diferents entitats socials i culturals celonines, com els Diablots del Ball de Gitanes, la colla dels Senys, l’agrupament escolta Erol, les mostres d’art de Sant Martí, a més de col·laborar puntualment amb la Colla Gegantera i de Diables. “Com a regidor intentaré que els joves tornin a ser un motor cultural i de canvi”, ha declarat.
Garci treballa a l’empresa Arkema com a operador de planta química i ha estat membre del seu comitè d’empresa i delegat de prevenció.
Garci se situava en sisena posició a la llista de la CUP, per darrere d’Anna Oliver i Gerard Masferrer que, per motius personals, no han pogut entrar a l’Ajuntament, tot i que continuen col·laborant com sempre amb la CUP celonina i batllorienca.
Garci prendrà possessió del càrrec de regidor, al costat de Gerard Carot i Roser Calvet, en el proper Ple municipal, que probablement se celebrarà a finals d’octubre o novembre.

Així s’expressava Xavier Garcia l’any 2019 després que la Colla dels Senys conquerís el Corremonts 2019.
 
 

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 2 =