L’atleta de Santa Maria de Palautordera del CA Sant Celoni està en un gran moment de forma i aquest cap de setmana ho ha demostrat una vegada més aconseguint la medalla de bronze en el 51è Campionat d’Espanya Absolut de pista coberta que s’ha celebrat a Antequera (Màlaga) després de marcar un temps de 21″40 en la prova de 200 metres en pista coberta.

Madí ho ha aconseguit després de diverses proves gairebé consecutives la més recent fa només una setmana a Salamanca on va fer plata en el Campionat Sub 23 que en realitat és la seva categoria. Dies enrere s’havia proclamat doble campió de Catalunya Absolut i Sub 23, també en aquesta prova de velocitat.

Setze anys després

Aquest podi en un campionat estatal feia setze anys que un atleta del CA Sant Celoni no l’aconseguia. L’any 2003 el va aconseguir Carles Lorente que va ser medalla de bronze en la prova de 800 metres en el 39è Campionat d’Espanya de pista coberta que es va celebrar a València.

Andreu Gómez campió de salt d’alçada

D’altra banda, aquest cap de setmana el també atleta del CA Sant Celoni, Andreu Gómez, s’ha proclamat campió de Catalunya Màster en Pista Coberta de categoria M50 de salt d’alçada en pista coberta amb un salt d’1,46 metres. El campionat es va celebrar a Sabadell. Aquesta medalla suposa el quart any consecutiu com a campió.