“El Blauet vol aire”. Aquest és el títol del manifest que l’AMPA de l’escola bressol El Blauet de Sant Celoni acaba de fer públic per expressar la necessitat que aquest centre educatiu de 0-3 anys disposi d’aire condicionat a les seves instal·lacions. En aquest sentit, dijous d’aquesta setmana han començat una campanya de recollida de signatures per demanar a l’Ajuntament que tiri endavant el projecte de climatització de l’escola ja redactat, però sense pressupost. Amb només unes hores de campanya ja es van recollir més d’un centenar de signatures.

En el manifest de l’AMPA signifiquen que quan arriba els mesos d’estiu “hi fa una calor insuportable. A mitjans d’aquest mes de juny les aules han arribat als 32 graus a les quatre de la tarda i als 29 a les deu del matí”. Per això, consideren que aquesta situació no és desitjable “ni per als nostres infants, ni per a l’equip de professionals que eduquen i tenen cura dels nostres fills”. Demanen als responsables polítics que incloguin als pressupostos del 2018 per donar resposta a aquesta situació.

Recorden que el problema de la climatització, comú a moltes escoles, s’agreuja especialment a les bressol, d’una banda, per ser la franja d’edat més vulnerable a les altes temperatures, i de l’altra, perquè el curs s’allarga en jornada complerta, de 9 a 5 de la tarda, fins el 21 de juliol, un mes més que les escoles de primària. A l’escola bressol El Blauet hi ha uns 120 alumnes matriculats.

Comparteix...

Deixa un comentari

dinou − quatre =