El Departament d’Ensenyament ha confirmat aquesta setmana que l’Escola Josep Pallerola de Sant Celoni tindrà ESO a partir del proper curs 2019-2020. Representants del Departament ja s’han posat en contacte amb la direcció del centre i de l’ajuntament per treballar en la ubicació dels dos primers grups que començaran 1r d’ESO i en el projecte educatiu d’institut-escola.

D’aquesta manera es fa un pas important en la implementació del model d’escolarització 3-16 als centres públics del municipi, una aposta que arrenca el juliol de 2009 quan el Consell Escolar Municipal va aprovar per unanimitat que aquest fos el model per Sant Celoni i posteriorment el ratificà el Ple municipal.

En una reunió extraordinària ahir divendres amb les direccions de tots els centres del municipi, l’alcalde Francesc Deulofeu va posar en valor la feina feta durant tots aquests anys per part de la comunitat educativa i l’ajuntament fins arribar a aquest anunci que considera que millorarà l’oferta educativa del municipi.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × cinc =