Ha estat un vist i no vist. Definitivament l’Institut Escola La Tordera, centre mancomunat entre Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni, seguirà tenint horari partit el curs 2017-2018 com fins ara, malgrat que el Departament d’Ensenyament inicialment els va concedir la jornada continuada, pocs dies després els va retirar per una “errada material”. En aquest sentit, el Consell Escolar també ha decidit seguir amb la jornada partida per no perjudicar el propi desenvolupament de la comunitat educativa.

Amb tot, aquests darrers dies hi ha hagut força mobilització dels favorables a implantar la jornada continuada. Ahir, una desena de mares, pares, equip directiu i representants del Consell Escolar van reunir-se amb els representants dels diferents partits polítics del Parlament de Catalunya integrats en la Comissió d’Ensenyament, entre els quals el celoní Jordi Cuminal. En el decurs de la reunió el seguici de l’IE La Tordera ja no els va demanar la jornada continuada però sí que els va plantejar tres punts. Per una banda que hi hagi disculpes públiques adreçades a tota la comunitat educativa. També que es prenguin les mesures necessàries per tal que un error com aquest no es torni a produir.

Finalment, que es creï un marc normatiu per als instituts escola que contempla jornada continuada per a tot el centre, entre altres, i que, per tant, “no se’ns apliquin de manera arbitrària decrets de primària o de secundària, segons els diferents interessos”.

El suport a implantar la jornada continuada a l’IE La Tordera és del 76% segons el resultat de la consulta que es va portar a terme en el centre i a la qual hi va haver una participació del 80%.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 5 =