El col·lectiu Mares Baix Montseny segueix la campanya per aconseguir que el Departament de Salut de la Generalitat de Caralunya reobri les urgències pediàtriques a l’Hospital de Sant Celoni. En aquest sentit, s’ha posat en marxa a través de Change.org l’acció “Les famílies del Baix Montseny exigim la reobertura de les urgències pediàtriques” i on s’explica que aquest servei ja es va aconseguir fa sis anys gràcies a la mobilització, precisament d’aquest col·lectiu.

Amb la crisi de la Covid-19 el servei es va tancar i, malgrat que tot ha anat tornant a la normalitat, les urgències pediàtriques les 24 hores del dia a l’Hospital de Sant Celoni continuen sense reobrir-se i, per aquest motiu, s’ha tornat a la mobilització. “Més d’un any i mig després no entenem perquè les urgències pediàtriques segueixen sense funcionar sense que ningú doni cap explicació”, manifesten els impulsors de la campanya.

Aquesta nova acció arriba només tres dies després de la concentració que dissabte passat va aplegar més de tres-centes persones a la plaça de la Vila de Sant Celoni. Hores d’ara ja s’han aconseguit prop de 750 signatures donant suport a la campanya que s’acaba de posar en marxa.

Comparteix...

Deixa un comentari

16 − 9 =