El quintet barceloní actua el 17 de novembre al Teatre Municipal Ateneu i serà un dels últims concerts de la gira
 

Mishima

I Després d’un estiu carregat de concerts, amb actuacions entre d’altres, a festivals tan destacats com als Jardins de Cap Roig, Pròxims, PopArb o Faraday, els Barcelonins Mishima segueixen presentant en directe L’amor feli ç (TRIS-Warner, 2012).

Un dels últims concerts de la gira serà el que oferiran el dia 17 de novembre al Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni. David Carabén (guitarra i veu), Marc Lloret (teclats),  Dani Vega (guitarres), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) defensaran en directe, un disc, el sisè de la seva trajectòria, que està rebent una calorosa acollida per part de critica i públic. Una oportunitat per gaudir de l’exuberància poètica de  La vella ferida , l’irresistible romanticisme de  Els vespres verds i del meta-s ongwriting de la tremenda Els crits . Una nit de camins molt llargs per tornar a casa i de ressaques que –malgrat tots els juraments- no seran les últimes.

Oferta irresistible pel concert a Sant Celoni
Les entrades pel concert de Mishima a l’Ateneu de Sant Celoni previst ja es poden comprar a través de Codetickets, al link  http://www.codetickets.com/fina-estampa/es/codetickets.com/6/ , al preu especial de 15 euros, les 200 primeres, i la resta a 18 euros.

De forma anticipada també es poden comprar a 15 euros al Centre Municipal d’Expressió, al carrer Sant Josep, 18, de Sant Celoni, de dilluns 15 a dijous 25 d’octubre, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. El mateix dia del concert, una hora abans de l’espectacle, es vendran entrades a les taquilles del Teatre a 18 euros.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats