Dissabte a 2/4 de 7 la tarda arrencarà la Rua de Carnestoltes des de darrere de la Biblioteca encapçalada per la carrossa del Rei Carnestoltes acompanyada de la Colla Gegantera de Sant Celoni. La rua comptarà amb 10 comparses més, fornades per més de 800 persones: Bocamolls, Els Talam Tulum Zulús, Soler Ice, Sister Act, Musical Cats, Deixa’t mimar, Super Grocs, Tocats del bolet i Chorus! Les persones que no formin part d’una comparsa, però que hi vulguin participar,  ho han de fer darrere la carrossa del rei Carnestoltes.

L’itinerari de la rua, que omplirà d’alegria i color els carrers de Sant Celoni, serà el següent: pg. Rectoria Vella, c. Torras i Bages, c. Ramis, c. Grup Escolar, pg. dels Esports, pl. Comte del Montseny, c. Sant Martí, ctra. Vella, c. Anselm Clavé, plaça de la Vila, c. Torras i Bages, c. Bruc i c. Esteve Cardelús.

Quan es passi per la plaça de la Vila, les comparses s’aturan i entraran a fer-hi la seva coreografia. La presentació i dinamització anirà a càrrec de la Srta. Muntanyetes.
Enguany s’arriba a la XXII Concurs de comparses amb els premis habituals: a la més animada, la més elaborada, la més original i la més votada. La dotació dels quatre premis s’ha incrementat arribant als 250 euros per cada comparsa guanyadora.

A les 9 del vespre, al Pavelló Municipal d’Esports tindrà lloc el Sopar de comparses amb la presència de més de 500 persones. I a partir de 2/4 d’11 de la nit, ball de disfresses al Pavelló obert a tothom amb The Magictones seguit del Dj LeeBeats. Al pavelló hi ha aforament limitat (els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta).

Comparteix...

Deixa un comentari

5 + 10 =