La Setmana del Bosc 2020 s’inaugurarà aquest dissabte vinent, dia 17, amb un espectacle de música i dansa dirigit per Josep Maria Aparicio, titulat Dum, dum… Dum, dum, una recreació del batec de la terra, del bosc i del cor, un batec obstinat de la percussió que ens submergirà en diversos estats vitals i emocionals, amb instruments fets bàsicament de fusta, per d’alguna manera tornar al bosc el que d’ell n’ha sorgit. Tot seguit, es farà lliurament del premi Bosquerol de l’Any; i finalment, es presentarà l’espectacle de dansa Camins i corriols a càrrec de la Companyia Factoria Mascaró. L’entrada és gratuïta i les places són limitades. Reserveu la vostra entrada aquest enllaç.

L’actual situació d’emergència sanitària ha obligat a adaptar un esdeveniment que aplega diferents activitats al llarg de la setmana i que culmina amb la celebració de la Fira del Bosc, un espai de trobada per a moltes persones que es dediquen a diverses activitats relacionades amb el bosc i que esperen aquestes dates per mostrar els seus productes, projectes i la seva manera de treballar a tothom que s’hi vulgui acostar.

Tot i la dificultat de fer aquest tipus d’esdeveniments de la forma tradicional, no s’ha volgut perdre l’oportunitat de continuar celebrant aquesta trobada amb actes presencials i en línia. Consulteu el programa  i reserveu la vostra plaça o entrada aquí

Comparteix...

Deixa un comentari

tretze − dos =