O estimat ciclamen escolta amb atenció quina emoció vas oferir aquella tarda de passeig, amb la brisa de mar, causant el seu centelleig.

Quan l’estructura cel·lular s’accentua de forma permanent, la continuïtat de maduresa és i s’empra remarcablement. Creació fitològica amb enyorança existent, l’habilitat de la naturalesa li és provident (Origen).

La distinció cromàtica reflexa el que és evident, tonalitat de pigments es formularitza tenaçment. Blau, vermell, carabassa, blanc, rosa, lila, és la substancial gamma de matissos específicament, la conjunció de l’arc de Sant Martí es dossifica fraccionadament (Coloració).

Multitud és el que són admirablement, benaventurança a ser envoltats hi som accentuadament. Repartició espaial amb troballes variablement, el pinzell és qui esbossa el traç del croquis minuciosament (Situació espaial)

Viscositat amena que delecta al tacte afablement, és la percepció virtuosa que es retracta plàcidament. Terminacions nervioses a les puntes dels dits s’hi confereix genèticament, la seva pràctica de la pinça fina amb assiduïtat hi és present continuadament (Palpar).

Plasticitat epitelial que resisteix a les erosions elàsticament, es modifica la capa fina amb majestuositat persistentment. Teixir i teixir fil a fil amb eficàcia consistentment, perquè el telar és la creació de la seva cara que ressalta eficientment (Configuració).

Reflexes que permuten segons la llum solar distribuida retòricament, efecte mirall és el que causa quan t´apropes silenciosament. Polsim a polsim s’espolvoreja la química natural elaborada consistentment, líquid tornassolat que s’escampa pel seu recorregut amablement (Brillantor).

Newton al 1687 va explorar i suscitar el seu descobriment, les tres lleis del moviment les va patentar científicament. Principi d’inèrcia, de la dinámica i d’acció-reacció es regeixen fonamentalment, perquè un cos amb poc volum inicïi la seva seqüència estàtica i enèrgicament. (Lleugeresa).

Sempre ben acompanyada la tindràs al teu costat admirablement, amb el vestit de tonalitat verdosa et convidarà a la seva galeria airosament. Davant de les pertorbacions corporals ella et resoldrà la inquietud eloqüentment, és una fidel digne tant de dia com de nit amb fe carismàtica absolutament (Fulla).

Gràcies.

Sensiblement,

Gemma.

Comparteix...

Deixa un comentari

un × 3 =