L’atleta del Club Atletisme Sant Celoni, Oriol Madí, ha aconseguit la medalla de plata dels 200 metres llisos en el Campionat d’espanya d’Arletisme Juvenil que s’ha celebrat els dies 19 i 20 de juliol a Valladolid. Madí va fer un excel·lent campionat guanyant la seva semifinal amb un temps de 22″29 i sensiblement millorat a la final amb un temps de 21″64, registre que suposa un nou rècord català de la categoria. L’atleta celoní va quedar per darrera d e l’asturià Iñaki Cañal que va aconseguir el rècord del campionat amb un temps de 21″43 i que ja era el màxim favorit per ser campió estatal. El tercer lloc se’l va endur el basc Álvaro López amb 22″09.

A Valladolid hi participava una altra atleta del CA Sant Celoni. Es tracta de Glòria Cabrera a la prova d’heptathlon que es classificar en una meritòria desena posició amb una marca de 4.060 punts. Les set proves que han de competir són 100 metres tanques, salt d’alçada, llançament de pes de 3 quilos, 200 metres llisos, salt de llargada, javelina i 800 metres llisos.

Tant oriol Madí com Glòria Cabrera formaven part del centenar llarg d’atletes que representaven la Federació Catalana que va acabar el campionat aconseguint un total de 25 medalles, 7 d’or, 10 de plata i 8 de bronze.