Els municipis baixmontsenyencs de Santa Maria de Palautordera i Vilalba Sasserra ja són oficialment Viles Florides després que el passat 5 de setembre se’ls concedís el guardó per part de la Canfederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), entitat impulsora del moviment. En aquest sentit, l’ Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha estat guardonat amb dues Flors d’Honor i l’ Ajuntament de Vilalba Sasserra amb una Flor d’Honor.

aquesta ha estat la tercera edició de Viles Florides i des dels impulsors del moviment s’ha considerat un èxit ja que de les 19 concessions de guardons que s’havien fet fins ara s’ha passat a 36 municipis i 7 noves categories. L’objectiu final és fer créixer l’interès per la natura i el verd, i afavorir la consciència sobre el medi ambient i la necessitat de viure en espais sostenibles.

L’acte, celebrat a Figueres (Alt Empordà) va ser presidit pel conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí. L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera va ser representat per la regidora de Medi Ambient, Marisol Garcia i el de Vilalba Sasserra pel seu alcalde, Joan Pons.

guardói vila florida vilalba sasserra

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × 2 =