Les festes de Sant Martí de Sant Celoni acolliran per segon any consecutiu un seguit d’activitats organitzades pel col·lectiu Les Martinades, unes Festes de etardor autogestionades que aplega diverses entitats del municipi.

Un dels centres neuràlgics que les acoilliran serà la plaça del Bestiar on aquest dissabte 10 de novembre hi haurà el punt de sortida de la cercavila de la PAH, a les 11 del matí amb la participació de les Colles de Diables, Geganters, Espurnes del Montseny i Bastoners de Sant Celoni.

A les 4 de la tarda, també a la plaça del Bestiar, s’han programat tallers infantils a càrrec d’Stop Mare Nostrum i mitja hora més tard a la Torre de la Força tallers de cures i altres malabars.

Les Martinades tindran continuació a les set de la tarda a la plaça del Bestiar amb el pregó, correfoc infantil i juvenil a càrrec d’Espurnes del Montseny i Tastet i espectacle de foc. Al vespre, a partir de dos quarts de deu hi haurà sopar popular a la sala Bernat Martorell i en acabar Autotuna! amb la tuna de Sant Antoni de Vilamajor per acabar amb concerts amb Los Tripianas, Ascensa Furore i PDMont Muertos, a la plaça del Bestiar.

Comparteix...

Deixa un comentari

dotze + 20 =