Els nou alcaldes de Junts per Catalunya (JxCat) del Baix Montseny i del Vallès Oriental (Raül Garcia, Sant Celoni; Jordi Xena, Santa Maria de Palautordera; Joan Mora, Vallgorguina; Dani Fernández, Sant Esteve de Palautordera; Marc Uriach, Gualba; Joan Pons, Vilalba Sasserra; i Albert Rovira, Fogars de Monclús; a més de Francesc Colomé, Les Franqueses del Vallès i Miquel Parella, Aiguafreda) han emès un comunicat donant a conèixer el seu posicionament davant la formació del nou partit Junts per Catalunya.

En aquest sentit diuen que creuen fermament en la necessitat de constituir Junts per Catalunya com un moviment polític fort, ampli, estructurat i divers, al costat del President Puigdemont i els presos polítics i exiliats.

Es remarca que en aquest nou espai polític tothom és necessari. “Cal intentar evitar al màxim fraccionar més el nostre espai polític i fer una opció aglutinadora i referent per a la majoria de la gent”.

Diuen que no els fa por la democràcia interna. Les decisions importants cal resoldre-les votant i s¡ofereixen, si es creu que pot ser d’utilitat, per tal de mediar per trobar punts d’acord entre les diferents posicions manifestades.

D’esquerra a dreta: Raül Garcia, Sant Celoni; Jordi Xena, Santa Maria de Palautordera; Joan Mora, Vallgorguina; Marc Uriach, Gualba; Albert Rovira, Fogars de Montclúx; Joan Pons, Vilalba Sasserra; i Dani Fernández, Sant Esteve de Palautordera. Foto: LVD

Comparteix...

Deixa un comentari

19 + disset =