La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM) ha decidit iniciar una campanya d’informació sobre les possibles conseqüències que pot comportar l’anul·lació del Pla Especial de protecció del Parc Natural del Montseny i al mateix temps pressionar les autoritats ambientals (Diputacions, Departament de Territori, etc.) i el Parlament de Catalunya, per tal que les tasques de reelaboració i d’aprovació d’un nou Pla Especial es facin el més aviat i el millor possible.

La campanya, que no finirà fins que s’aclareixi tot plegat, va començar el 28 de març amb la publicació de la declaració que porta per títol la frase «Què passa al Montseny?». Aquest serà doncs el lema que presidirà tota la campanya i també han publicat a les xarxes socials un vídeo viral que porta el mateix títol.

Per seguir amb la campanya s’ha programat per aquest dissabte 6 de maig, a les 7 de la tarda a la sala Bernat Martorell de Sant Celoni una xerrada per explicar les darreres notícies, els propers actes de campanya i es recolliran les propostes que surtin dels participants. Es comptarà amb la presència de representants de la Plataforma per a la Defensa de Gallecs, que explicaran la situació de la seva lluita, en la defensa dels espais rurals i del sector primari contra l’especulació, per conservar aquest racó emblemàtic del Vallès.

També s’incidirà en temes com la lluita contra la carretera Illes-Sant Marçal, que no està totalment closa, i de l’assumpte de l’EDAR de Santa Fe, que encara no s’ha tancat completament.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × tres =