La Biblioteca l’Escorxador de Sant Celoni és una de les 150 biblioteques públiques de Catalunya que aquest divendres 22 d’abril participarà en la iniciativa de la Revetlla de Sant Jordi, un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Enguany és la desena edició que se celebra.

Per aquest motiu s’han programat diversos actes relacionats amb la literatura. Joan Boer serà el protagonista de l’Hora del conte amb Sant Jordi i altres llegendes populars catalanes, a dos quarts de sis de la tarda.

Una hora més tard serà el torn d’Enric Soler, editor de Tushita Edicions, i Pau Gener, traductor, que presentaran l’obra Dotze dies (Viatge a Iran), de Vita Sackville-West. L’obra és un clàssic de la literatura de viatges, traduïda per primer cop en català. 

I una tercera presentació literària, a les vuit del vespre, estarà relacionada amb el món del vi. Lluís Romero presentarà els llibres Vins autòctons. Els millors monovarietals catalans fets amb raïms tradicionals i la Guia Romero dels grans vins a petits preus. Tots dos pretenen apropar el vi català als lectors d’una manera amena i entenedora elaborant unes seleccions dels millors vins autòctons a bon preu. Seguidament, es realitzarà un tast d’alguns d’aquests vins. Cal inscripció prèvia a http://santcelonientrades.cat

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze − 6 =