Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Associació d’Amics del cuiner celoní i l’Ajuntament amb el suport de l’escultor i diversos industrials
 

Col·locació de la base de l’escultura que homenatjarà Santi Santamaria Foto: Jordi Purtí

La primera pedra d’una escultura que homenatjarà el cuiner de Sant Celoni, Santi Santamaria, traspassat sobtadament el 16 febrer del 2011 ja és una realitat. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Associació d’Amics de Santi Santamaria i l’Ajuntament de Sant Celoni amb el suport de l’autor de l’escultura, Jaume Rodri i de diversos industrials. Ara, també es demana el suport econòmic de la ciutadania perquè “els que estimàvem en Santi Santamaria volem retre-li homenatge, per la seva aportació a la cuina, a la gastronomia, però també pel seu compromís intel·lectual, de ciutadà i d’amistat”, explica Montserrat Ponsa, una de les impulsores del projecte.

L’escultura s’emplaçarà al costat de la Biblioteca l’Escorxador, entre el carrer Esteve Cardelús i el passeig de la Rectoria Vella. D’acord amb la programació prevista l’homenatge serà un dels actes de la Festa Major de Sant Martí ja que el dia escollit per fer la presentació, a càrrec del propi autor de l’obra, és el diumenge 11 de novembre, a les 11 del matí.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats