Més de 50 comerços del municipi s’han adherit a la Xarxa local de comerços respectuosos amb el medi ambient i de qualitat de Sant Celoni, que es va iniciar ara fa un any.

La Xarxa serveix, d’una banda, per assolir uns millors resultats pel que fa a la gestió de residus i la recollida selectiva i, de l’altra, per garantir el dret dels consumidors i consumidores a comprar seguint criteris de respecte vers l’entorn. La cinquantena de comerços adherits fins ara s’han compromès a reduir el consum de bosses de plàstic i els embalatges d’un sòl ús i promocionar l’ús del cabàs o el carret de la compra; recollir selectivament les diferents fraccions de residus i utilitzar adequadament els diferents contenidors; promocionar la venda a granel, els productes ecològics o locals, i promoure l’ús de productes reciclats.

Aquells comerços que estiguin interessats en afegir-se a aquesta Xarxa local i respectar el medi ambient i la qualitat de Sant Celoni, només s’han de posar en contacte amb l’Àrea de Territori mitjançant el telèfon 93 864 12 15 o el correu electrònic territori@santceloni.cat.

Comparteix...

Deixa un comentari

11 + tretze =