Santa Maria de Palautordera ja ho té tot a punt per celebrar aquest cap de setmana la Festa Major d’Hivern, la festa de Sant Proget. Els actes començaran aquest divendres 18 de gener a les 7 de la tarda amb la inauguració, a la Biblioteca Ferran Soldevila, de l’exposició de dibuixos fets amb llapis de grafit  “amb el cor” del palauenc Jaume Grau. Per la seva banda, Sara Sabé inaugurarà una exposició de pintures a l’Esplai, just abans que la historiadora Montserrat Garriga faci el pregó de la Festa Major, a les 9 del vespre també a l’Esplai.

Pel dissabte dia 19 destaca el Concert de l’Escola Municipal de Música, a la Quadra, sala cultural, la segona edició del Tasta Vins a la sala d’actes de l’Esplai i la Casa del terror 2013. A la nit un espectacle de cabaret, ball amb l’orquestra La Rosaleda i la Nit Jove 2013 a la pista coberta de la Fontmartina.

El diumenge dia 20 de gener acapararà el protagonisme la V edició de la Milla Popular, la Cercavila de Gegants i, sobretot, la 28a edició de la Mostra de Cuina Casolana amb ball inclòs a l’Envelat. Aquest diumenge també es farà la Missa Solemne de la renovació del vot de poble. A la tarda el “correxutxes” per als més menuts. Sant Proget es clourà el dilluns 21 de gener amb activitats esportives, cinema familiar i humor amb Xuriguera i Faixedas: Live.

L’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, destaca l’aportació de les diferents entitats que hi participen i que fan possible un ampli ventall d’activitats adreçades a tots els públics. “En nom del poble i en el meu propi el nostre més sincer agraïment”, que també el fa extensiu a l’Àrea de Cultura de l’Aj

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats