Amb motiu de la Festa Major de Sant Proget 2019, s’ha previst un acte de reconeixement als germans Moraleda i Perxachs. Músics i compositors d’una llarga i reconeguda trajectòria professional i molt vinculats a Santa Maria de Palautordera. L’acte tindrà lloc a les 11 del matí del diumenge 27 de gener a la sala de plens de l’Ajuntament.

Dins l’acte previst, es presentarà i s’interpretarà una nova sardana composada per Jordi Moraleda: Sant Proget, el nostre Patró. L’interpretarà la Cobla Ciutat de Granollers, dirigida pel mestre Joan Gómez.

Aquesta sardana s’inclou a les 13 sardanes ja existents, dedicades o referides a Santa Maria de Palautordera, i que durant el 2014 es van recollir en un CD titulat “Sardanes Palauenques” interpretades per la Cobla Jovenívola de Sabadell i promogut per l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. El CD està a la venda a Can Rahull espai cultural i juvenil. A l’acte hi assistirà Antoni Herrera i Pérez, subdirector general de Protecció i Promoció de la Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix...

Deixa un comentari

un × 3 =