Un total de 19 grups, tots ells de diversos pobles del Baix Montseny com Sant Celoni, Breda, Riells i Viabrea, Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera actuaran a la Sala Petita de l’Ateneu, els dissabtes que hi ha programació de Sessions’n’sona, a partir de les 11 de la nit. Sessions’n’sona és una proposta de l’Ajuntament de Sant Celoni que ofereix un espai a les bandes amateurs i semiprofessionals del Baix Montseny per donar-se a conèixer, posant en escena els seus directes i gaudint grans i petits de les seves músiques.

Enguany, del 23 de febrer al 25 de maig, es podran escoltar estils de música ben variats: rock, funk, punk, pop, música indie en tots els seus colors, des de l’indie folk fins a l’indie electrònic, rap i hip hop.

El dissabte, 23 de febrer, serà la primera sessió, amb Adrià Draper, Noel Biniés i A Destiempo. Dissabte, 9 de març, Charlie Alfaras, Made in China i Silicona Babe. El 13 d’abril Something About May, Els Sulfitos i Isolated System. Dissabte, 20 d’abril, Twisted Nails, Malson, Curt Mental i Posa’t La Caputxa. L’11 de maig, Recebo, Prou! i Zènit. I dissabte, 25 de maig, es tancarà la programació amb Candyland, NTR i Freddy.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats