Sílvia Crespo Garcia ha renunciat com a regidora de l’Ajuntament de Vallgorguina, càrrec que ocupava des de l’any 2019. Tal com ella mateixa va anunciar en la sessió plenària ordinària celebrada dimecres d’aquesta setmana: “És per motius personals per una qüestió de salut. no ha estat una decisió fàcil però després de reflexionar-hi molt considero que és el millor per mi, per la família i per Vallgorguina”.

Agraeix als veïns i veïnes la possibilitat que li van donar per ser regidora, “càrrec que he intentat exercir sempre amb responsabilitat”.

En la seva intervenció al ple va demanar disculpes a totes aquelles persones que es poden sentir decebudes per la seva renúncia però ho fa “convençuda que és el millor per a tothom”. Va tenir un agraïment per l’alcalde i els seus companys i companyes de l’equip de govern municipal així com per a totes aquelles persones “que m’han ajudat a fer possible aquesta experiència, va dir la ja exregidora de Cultura i Barris.

L’alcalde Joan Mora va manifestar que “ens sap molt greu perquè has fet una feina magnífica i deixes el nivell molt alt. Han sigut tres anys amb una experiència brutal”. L’alcalde va anunciar que es farà càrrec de l’àrea de Cultura i va demanar a Sílvia Crespo un cop de mà en aquells temes que ja estan començats.

Els partits de l’oposició, ERC i CUP, també van expressar el seu desig que els problemes que l’obliguen a renunciar els superi aviat “la salut és el primer”, van dir.

En el proper ple municipal Adrià Rovira prendrà l’acta de regidor, després que Rosa Cornet, a qui pertocaria entrar i tenir-ne ganes, també ha renunciat a ocupar el càrrec per motius de salut.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × 1 =