L’estat d’alarma decretat pel govern de l’Estat per contenir la propagació del coronavirus Covid-19 i que, de moment, ens obliga al confinament domiciliari fins l’11 d’abril, ha afectat ja a molts sectors i activitats de tota mena. També afecta de ple la Setmana Santa i les mones de pasqua. Per això un grup de pastissers catalans, entre els quals hi ha les pastisseries Rodellas de Sant Celoni i Castanyer Serra d’Hostalric  s’han unit per trobar la manera de poder servir les mones a domicili.

Es fan dir “Més mones que mai” i s’estan adaptant a la nova situació amb consciència i resignació però també amb solidaritat i, en molts casos, amb enginy i sobretot amb el convenciment que “amb temps així la unió és el millor per trobar solucions”, ha explicat Jordi Rodellas, un dels impulsors de la iniciativa que està oberta a tots els pastissers que s’hi vulguin adherir.

De fet, hores d’ara ja hi ha una vintena de pastisseries repartides per tot el territori que s’han afegit a Més mones que mai i que es poden consultar en aquest enllaç de Google Maps

 

 

 

 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

16 + vint =