Sònia Segarra ha pres possessió com a nova regidora del Grup Municipal d’ERC-Acord Municipal en el ple celebrat aquest dijous, 25 de març. Segarra, que ocupava la setena posició en les passades eleccions municipals, entra al consistori com a conseqüència de la renúncia de Dolors Pagès a l’acta de regidora, que va haver de deixar el càrrec per motius personals.
 
La nova regidora republicana ha promès el càrrec manifestant “el ferm compromís amb els valors de la República catalana”. Així mateix, en la seva primera intervenció pública, ha afirmat que treballarà “per totes les veïnes i veïns de Sant Celoni i la Batllòria i per defensar els seus drets, les seves llibertats i la justícia social”.
 
Sònia Segarra serà a partir d’ara la nova regidora de Comunitat de l’Ajuntament de Sant Celoni, dirigint l’àrea de serveis socials, atenció a les dones, atenció a les persones en situació de dependència, gent gran i salut, entre d’altres. D’aquesta manera, el Grup Municipal d’ERC de Sant Celoni i la Batllòria queda constituït per Magalí Miracle, primera tinent d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica i Turisme; Pep Orra, portaveu del grup municipal i regidor de Territori i Medi Ambient, i Sònia Segarra, regidora de Comunitat.
 
Nascuda a Tarragona el 1981 i veïna de Sant Celoni des de 1986, Sònia Segarra és jurista de formació i compatibilitzarà les seves tasques com a regidora amb la seva feina habitual.
La nova regidora de Comunitat ajudarà a continuar desplegant la feina que ERC està duent a terme al municipi, al servei de les persones més vulnerables i treballant per acabar amb totes les formes de discriminació que atemptin contra la igualtat i la dignitat de les persones.

Sònia Segarra, nova regidora d’ERC a l’Ajuntament de Sant Celoni. Foto: ERC Sant Celoni i la Batllòria

TAMBÉ HAURIES DE LLEGIR:

La regidora Dolors Pagès renuncia a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Sant Celoni i la Batllòria

Comparteix...

Deixa un comentari

vuit + dos =