Sorea, companyia gestora del cicle integral de l’aigua, ha renovat el tram de la xarxa d’aigua de Sant Celoni situat a la carretera de Campins i al carrer Aneto, i ha instal·lat una vàlvula reguladora de pressió. La inversió ha tingut un cost de 99.687, 79 euros, a càrrec de la companyia en el marc del contracte de concessió.
 
Amb aquestes actuacions que afecten 104 abonats, es millorarà la pressió en el subministrament i es minimitzaran les avaries i reparacions en la zona. Les obres de renovació de 430 ml de canonada que ha executat Sorea han finalitzat aquest passat dilluns i s’emmarquen en el “Projecte de les actuacions necessàries per a l’adequació de la xarxa de distribució a la nova pressió del servei”, consensuat amb l’Ajuntament de Sant Celoni l’any 2016 en el marc del contracte de concessió.
 
Per continuar amb aquestes actuacions de millora de la xarxa, Sorea ha iniciat aquesta setmana la renovació de la xarxa al carrer Diputació, que tindrà una durada de cinc setmanes. A partir d’avui, 22 de setembre, es produiran canvis en la circulació en aquesta zona: hi haurà un únic sentit de circulació en el tram del carrer Ramon y Cajal fins a l’avinguda Verge del Puig. Posteriorment, es prosseguirà amb la renovació de la xarxa del carrer Santa Rosa.
 
 

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × quatre =