L’han realitzat cinc alumnes de 4t d’ESO del col·legi Cor de Maria de Sant Celoni

El treball realitzat pels alumnes de 4t d’ESO del col·legi Cor de Maria de Sant Celoni, Júlia Dubois, Jaume Masnou, Laia Illa, Marçal Puchol i Arnau Illa “the five”, ha estat el guanyador de la fase provincial de Barcelona del concurs escolar de l’ONCE “La cápsula del tiempo”. Es tracta de la gravació d’un vídeo que ha de reflectir algun aspecte que avui en dia encara sigui possible de millorar per tal que les persones amb discapacitat puguin gaudir en plenitud i sense cap mena de barreres.

El grup “the five” ha participat amb el treball titulat “2063” on es narra la història de George, un noi cec que habita en una casa domòtica totalment adaptada a les seves necessitats. Gràcies als avenços de la ciència i la tecnologia recupera la vista; en sortir de l’hospital descobreix altres persones amb discapacitat d’oïda, parla i mobilitat i es pot veure com s’han desenvolupat solucions pels seus problemes; cascs traductors, teletransportació, cadires sense rodes que funcionen amb aire a propulsió.

Ara, el grup competirà en la final de tot Catalunya contra els millors treballs de Girona, Lleida i Tarragona. El guanyador d’aquesta fase s’enfrontarà contra els millors de tot l’Estat espanyol.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats