El passat mes de juny Dinàmics Esports va dur a terme el seu segon Curs de Salvament i Socorrisme per nois i noies que disposen del Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives (AAFE). Vint-i-set alumnes van realitzar aquests curs i tots ells ja estan treballant de socorristes en diferents instal·lacions.

A Catalunya hi ha una manca de titulats en socorrisme i aquest estiu ha provocat que fins i tot algunes instal·lacions no hagin pogut obrir per manca de professionals titulats. El Consell Català de l’Esport manté que “la primera prioritat del Govern és garantir la seguretat de tots els usuaris de piscines i platges,” i recull que, en aquest sentit, cal ser “molt estrictes” amb la formació que han de tenir i acreditar els professionals que n’han de tenir cura, tal com estableix la normativa en vigor.

Actualment, només poden treballar de socorristes les persones que disposen del Grau Mig o Superior de Salvament i Socorrisme. El curs va ser gestionat per Dinàmics Esports SCCL, cooperativa formada per Escola Ginebró i Escola Sant Gervasi, i es va realitzar a les instal·lacions de l’Escola Ginebró de Llinars del Vallès.
A partir del proper mes d’octubre Dinàmics engegarà els nous cursos de Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme, cicles inicial i final, i el Certificat de Professionalitat.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × cinc =