El grup de teatre de Sant Celoni Trocateatre els propers dies 10, 11 i 12 de desembre presentarà per primera vegada a l’Estat espanyol i en català un dels textos més premiats i presentats arreu del món del prestigiós dramaturg nord americà Rajiv Joseph. La funció es podrà veure al Teatre Ateneu de Sant Celoni.

Després de força mesos de preparació presentaran una funció que va ser considerada el millor nou text nord americà de l’any 2016 als “Obie Awards” (considerats els Tony de l’Off-Broadway). Representada arreu del món encara no s’havia pogut veure al nostre país. Al dossier online hi ha més detalls i crítiques de les diverses produccions.

Una funció que parla de la relació entre la Bellesa i el Poder, la imaginació i la crueltat, la fantasia i la realitat. I de l’amistat.

L’autor va ser finalista del Pulitzer per la seva obra “A Bengal Tiger at the Baghdad Zoo” que va ser representada a Broadway amb un repartiment encapçalat per Robin Williams, en el que va ser el seu darrer treball Teatral abans del seva mort. Al nostre país només s’ha pogut veure un dels seus primers textos “Tota la meva Intimitat” l’any 2020 per la companyia “Scla’ka Si Teatre” de Cardedeu.

Per aquesta producció han pogut comptar amb la preciosa i precisa col·laboració del Cor Plèiade que els ha fet la banda sonora musical i d’efectes vocals que serà interpretada en directe.

Després de la funció del dia 12, hi haurà un col·loqui obert a tothom, amb l’equip artístic, moderat per en Xavi Godoy

FITXA ARTÍSTICA
Babur Enric Tarragó

Humayun Bartu Gunyalons

Música en directe Cor Plèiade. Direcció de Júlia Sesé

Espai sonor Jordi Senero

Disseny il·luminació Enric Tarragó

Vestuari Fuega

Fabricació de les espases Shree Amritsar Sword (India)

Escenografia, utillatges Equips de Trocateatre

Direcció: Pep Duran

PRODUCCIÓ: TROCATEATRE

Comparteix...

Deixa un comentari

dinou + 3 =