Aquest cap de setmana Campins viurà una nova edició de l’Aplec de Sant Guillem Terra de Llegenda. Es tracta d’un projecte de recreació històrica de l’Aplec de Sant Guillem que fa referència a l’època Carolíngisa dels segles IX i X. Aquest any es farà un pas més muntant un campament carolingi durant dos dies, concretament el dissabte 11 de maig i el diumenge 12 de maig amb un seguit d’activitats organitzades per l’Ajuntament de Campins i la parròquia de Sant Joan de Campins.

També hi haurà la participació i col·laboració d’Arquers de Sant Celoni, Trempats de Sant Pere de Vilamajor, Alqueria Medieval (Antoni Cherta), Arxiu can Dama, Jordi Zaragoza, entitats de Campins, voluntaris i l’equip de govern de l’Ajuntament.

Durant aquest dos dies hi haurà una caminada històrica i de recreació de les llegendes i històries dels treballs tradicionals de l’època, així com un taller i fira d’intercanci d’encunyació de moneda i una demostració de la recollida del blat, a més del ja esmentat campament medieval.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 1 =