Vallgorguina és a punt per viure un cap de setmana festiu amb la Festa Major de la Mercè 2022, la primera amb normalitat després dels dos anys de restriccions per la pandèmia de la Covid-19. És per això que s’han programat una gran munió d’actes que se celebraran entre els dies 23, 24, 25 i 26 de setembre.

Tornen els tastets musicals d’entre setmana, per anar preparant la nit del divendres amb l’actuació especial d’en Quim Masferrer, que ens dirà que som Molt bona gent, de nou el Grup de Teatre Local amb l’obra Bojos del bisturí, l’orquestra Mitjanit, el concurs de Senglars i Guillots, in­fables, concerts, els gegants i cap grossos que celebraran la 36a trobada, concurs de pintura ràpida i exposicions, entre altres activitats, sense oblidar la donació de sang, que enguany es farà el divendres a la tarda.

“Com podreu veure, un programa ple d’activitats amb la pretensió que tothom participi i gaudeixi, que sigui la Festa Major en majúscules, la festar de tot el poble”, ha manifestat l’alcalde de Vallgorguina, Joan Mora.

En qualsevol cas, aquest darrer cap de setmana Vallgorguina ha viscut la prèvia de la Festa Major amb diverses activitats com campionats de petanca i dominò, la inauguració de l’exposició Història Patins Vallgorguina dels anys 1995 al 2009 – 15 anys de patinatge, a càrrec de l’ACV,  Festival de Patinatge, el Correguines, un concert amb el grup Retro’s Sound i la clàssicda Gimcana de bicicletes.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × 2 =