A Vallgorguina la fracció vegetal porta a porta també es recollirà els mesos de juny, juliol, agost i setembre. D’acord amb la planificació el servei de recollida era per fer-se efectiu del període comprès entre els mesos d’octubre a maig, però ara l’ajuntament ha decidit d’ampliar-lo quatre mesos més i donar el servei tot l’any. La decisió s’ha pres en base a les dades mensuals de què disposa el consistori i també per la resposta rebuda a l’enquesta de satisfacció plantejada als veïns. La recollida serà mensual, el quart dilluns de cada mes, durant els mesos esmentats. És a dir, els dies 28 de juny, 26 de juliol, 23 d’agost i 27 de setembre.

La previsió inicial d’octubre a maig és perquè són els mesos que es genera més residu d’aquest tipus. En qualsevol cas, des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament es va plantejar la possibilitat d’allargar-lo la resta de l’any ja que, segons el regidor Pep Pujol “hi ha hagut una molt bona acceptació del servei per part de la ciutadania”.

En l’enquesta que es va distribuir als veïns i veïnes de Vallgorguina es feien diverses preguntes com valorar el servei, nombre de vegades que s’ha utilitzat, què es pot millorar, si s’hauria d’ampliar el servei i quin tipus de residu es genera.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 + tretze =