El ple de l’Ajuntament de Breda, celebrat aquesta nit passada, va començar amb la lectura d’un manifest institucional i un minut de silenci en homenatge a Núria Marés de las Heras, regidora d’ERC-Breda que va morir el passat 24 d’octubre.

Núria Marés va ser regidora de govern des del 15 de juny de 2015 fins el passat 6 d’octubre que va aprovar-se la seva renúncia a l’acta de regidora. En tot aquest temps va ser la titular de Festes, Ciutadania i Gent Gran en la primera legislatura i Festes i Igualtat en la legislatura actual.

En el manifest, llegit per l’alcalde Dídac Manresa, es destaca que va ser una regidora “constant, dedicada a les seves àrees i a la vida municipal. De tarannà directe, caràcter contundent, molt propi de la seva manera de ser. La Núria ha estat una regidora responsable i resolutiva”. Un manifest que s’acaba amb “et trobarem a faltar Núria”.

En aquest mateix ple va ser nomenada Rosa Fugarolas que ocuparà les carteres que va deixar Núria Marés. També va ser nomenat Ferran Palau com a regidor de TIC, i govern obert i transparència en substitució d’Eva Andrés que va renunciar a l’acta de regidora per motius professionals.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × dos =