Emmarcat dintre de la Festa Major de Sant Proget 2018, aquest diumenge 21 de gener al pati de la Cova de Santa Maria de Palautordera es portarà a terme el 4t Vermut Musical a càrrec de l’Associació Hora Roja i Som del Montseny que comptarà amb l’actuació de Xarim Aresté -millor disc de pop-rock de l’any segons la crítica d’Enderrock 2016-. El músic de Flix actuarà acompanyat del trio amb qui farà aquesta gira: Ricard Sohn (teclats), Ermengol Mayol (bateria) i Miquel Sospedra (baix). També actuarà Blood Quartet. Un concert que compta amb la col·laboració de Ràdio Vitamènia, l’emissora local de Palau.

Xarim Aresté

Xarim Aresté és una de les cares més conegudes dels nostres escenaris i, paradoxalment, manté intacte el seu enigma. Ha tocat amb els artistes més respectats (de Josele Santiago a Maika Makovski, passant per Pascal Comelade) però d’un temps ençà posa tot l’èmfasi en el seu projecte personal. Amb l’anterior disc, “La rosada”, ja li van ploure els premis: l’Altaveu, el Cerverí, l’Enderrock de la crítica al millor disc de pop-rock de l’any. Ara apuja l’aposta amb “Polinèsies”, un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents. 

Xarim Aresté va publicar el 20 d’octubre el seu nou disc, “Polinèsies”, que s’ha publicat en vinil i CD. Ara acaba de descobrir-ne el primer videoclip, “Indomables”, produït per la Mosca de la tele, que pots veure aquí:

Blood Quartet

Blood Quartet és la banda més recent del novaiorquès Mark Cunningham (Mars, Lydia Lunch, Pascal Comelade…) juntament amb els membres de Murnau B (Bcn). Un projecte que obre camins des del No Wave fins al Free Jazz, Minimalisme, Rock Pantanós, el Blues més retorçat o els teixits ambient des d’on la improvització i la mutació d’estructures es reuneixen en un resultat de clars-foscos psicotròpics.

Blood Quartet són el nord-americà Mark Cunningham (trompeta, guitarra), al costat de Lluís Roda (guitarres i sintes), Kike Bela (baix, guitarra i sintes) i Càndid Coll (bateria i veus), tots ells curtits en mil bandes, des dels referencials Mars (Cunningham) fins Zeidun (Coll), per posar un parell d’exemples. Junts donen forma a una banda que navega en el rock, però es construeix en textures lliures amb capes electròniques.

Comparteix...

Deixa un comentari

12 − dotze =