Aquest divendres al vespre engeguen les barraques de la Festa Major de Sant celoni i, per tant, també els concerts musicals en aquest espai de festa amb un ampli ventall d’estils i de públic. I per començar no està gens malament amb l’actuació de Zoo, una banda de rock combatiu que neix a Gandia, al País Valencià, l’any 2014 i han publicat dos àlbums Tempestes venen del sud i Raval. L’èxit és assegurat a partir de dos quarts de dotze de la nit a l’escenari. I després el DJ Marwin.

Dissabte serà el moment dels Catarres, un dels grups catalans més exitosos d’aquests darrers anys que s’han fet populars amb el seu estil pop-folk i l’Orquestra Motherfucker que barreja una mica de tot amb versions, ritme, guitarres i molt rock & roll.

L’espai barraques també veurà, diumenge 9 de setembre, Roba Estesa un grup de música català que com diu el programa “es determina amb un gènere propi, el folkcalentó”. Es reivinda com a dones i proposen noves dinàmiques per gaudir de l’oci i la música des de la visibilització i l’apoderament.

 

 

Comparteix...

1 comentari

  1. I disabte 8 a les 23h a la zona de barraques es realitza Sant Estramoni Fest on també hi ha un escenari petit amb propostes musicals del baix montseny i de fora.

Deixa un comentari

tres × 3 =