El col·legi Cor de Maria de Sant Celoni ha començat avui un projecte-concurs al poble per col·laborar a millorar la societat d’avui en dia, tot recordant valors i actituds que cada vegada van més de baixa.

Des de l’escola es vol contribuir a millorar la societat en què vivim i, per aquest motiu, es treballa dia a dia diferents valors i actituds, per ajudar a formar “la persona que ens il·lusiona”. A diferents botigues del poble trobareu una fotografia amb un número.

Escanejant el codi QR del cartell que l’acompanya s’entra al formulari on s’haurà d’escollir d’entre els valors que hi ha, el que us sembla que representa la foto. Participant s’entrarà en el sorteig d’una panera “molt especial”.

Les fotos seran als aparadors de l’11 al 30 de novembre.

Botigues col·laboradores: Pas a Pas, Estanc Carrer Majó, Óptica Sanjuan, Dress Up, Majó, Mora Vigas, Click foto, Decor&xocolat, El Petit racó, Ninou, MIMA’T, Pastisseria Lleonart, Chic2you, Xics, TIC TAC Fashion, K’lsats, ADE, Ferretería Gurri, Lolita Pink, Clos, Floristeria Fontanillas, Dori Dori, Guacs, Perfumeria Colomina, Llamí, Alguer7 i Bilbeny.

Entre l’1 i el 2 de desembre els participants rebran per correu electrònic el número assignat per cada resposta enviada i l’enllaç al sorteig online.

El 10 de desembre a les 15:30 hores es sortejarà la “panera especial” entre totes les respostes rebudes.

Les dades personals dels participants no seran exposades en públic. La Direcció de l’escola es reserva el dret de modificar, si és necessari, les bases del concurs.

Podeu trobar més informació a la web de l’escola www.cordemariasantceloni.cat o bé trucant al telèfon 651532235

 

Comparteix...

Deixa un comentari

9 + 6 =