La pastisseria Rodellas de Sant Celoni ha donat aquest dilluns a Afadis Baix Montseny el 5% de la recaptació obtinguda en el marc de la campanya de tortells de Reis, de caràcter solidari, engegada aquestes festes a benefici d’aquesta entitat. En total s’han venut 600 tortells i l’aportació econòmica ha estat de 645 euros.
 
Aquest Nadal la pastisseria Rodellas va plasmar i traslladar impresos sobre les caixes, el disseny dels Reis Mags creats en ceràmica per l’artista celonina Laura Dou, una dibuixant i pintora amb síndrome de Down i amb una visió limitada al cinc per cent en un sol ull, però que omple els seus dibuixos amb molt de color, i que ha fet front a aquest repte creatiu amb moltes ganes i il·lusió.

El 5% de les vendes de la campanya de tortells s’ha destinat a l’entitat Afadis Baix Montseny, de la qual ella en forma part. Tant Marc com Jordi Rodellas, de la pastisseria Rodellas, i Afadis Baix Montseny han valorat molt positivament la campanya i han agraït públicament l’alta participació.

Comparteix...

Deixa un comentari

tretze − sis =