El dilluns 7 de febrer comencen les obres de reurbanització de la plaça de la Vila de Sant Celoni amb una durada prevista de 5 mesos. L’actuació permetrà resoldre la problemàtica del paviment deteriorat i millorar un espai tan vital i emblemàtic com és la plaça de la Vila. El projecte manté l’espai lliure central per conservar la polivalència de la plaça. Es crea un petit espai enjardinat per fer més amable la zona d’estada, s’amplien els bancs i cadires i es millora la il·luminació. 

Per les seves característiques i ubicació, les obres comporten unes afectacions per a les persones que viuen o treballen en aquesta zona. Per això, s’ha previst garantir en tot moment el pas protegit perquè els vianants puguin desplaçar-se als habitatges i establiments. No es podrà accedir en vehicle a la plaça. Pel lliurament de mercaderies caldrà fer ús de les zones de càrrega i descàrrega properes a la plaça que s’han ampliat amb un nou espai davant la Policia local.

Tanmateix, les parades del Mercat setmanal ubicades fins ara a la plaça de la Vila i a la plaça d’en Nicola es traslladaran al carrer Santa Fe i a un nou tram habilitat al carrer Torras i Bages, de Santa Fe a passeig de la Rectoria Vella. Això suposa unes afectacions a la mobilitat a la zona a tenir present pel veïnat.

Les obres tenen un cost de 575.754,91 euros i estan finançades per la Diputació de Barcelona.

Comparteix...

Deixa un comentari

12 − 2 =