El futbolista arbucienc de 27 anys, Keita Baldé, molt vinculat al Baix Montseny, ha fitxat per l’Spartrak de Moscou per les tres properes temporades. Després d’una temporada poc concluent al Cagliari italià (26 partits, 3 gols) l’internacional senegalès, campió d’Àfrica, ha arribat lliure al conjunt moscovita després d’intensos rumors que signaria contracte amb l’Al-Ahly d’Egipte.

L’arbucienc és un rodamon del futbol després de jugar en les categories inferiors d’equips del Baix Montseny va passar pel planter del FC Barcelona i Cornellà, des d’on va arribar a la Lazio, Inter de Milà, Sampdoria, Monaco, Cagliari i ara Spartak de Moscou. Keita Baldé També ha jugat amb la selecció Catalana.

El fitxatge de Baldé per l’Spartak també ha tingut com a protagonista, encara que de manera irònica, el FC Barcelona. L’equip rus va fer una piulada amb el text següent: “S’ha registrat una nova signatura sense cap problema… Gelós, @FCBarcelona?, en referència clara als problemes econòmics que té el conjunt català i que li han fet difícil la inscripció de jugadors fitxats per la qüestió del fair play.

Comparteix...

Deixa un comentari

catorze − set =