Rosita Tarradas i Galobardes, demà dissabte 6 d’abril fa 100 anys però s’ha avançat unes hores a la celebració i avui aquesta tarda hi ha hagut festa gran al local de l’Associació Neurològica Baix Montseny de Sant Celoni. Rosita Tarradas, coneguda per la Rosita de Can Terrenc, ha estat modista tota la vida i es conserva en un bon estat de salut.

A més de familiars i companys i companyes de l’Associació també hi havia Agistí Vilà, responsable de l’Oficina de la Gent Gran Activa, que l’hi ha fet entrega de la medalla de la Generalitat lliurada pel Departament de Benestar i Família. és una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement que commemora el seu centenari i, alhora, és un reconeixement pels valors i l’experiència que aquestes persones acumulen i transmeten al llarg de cent anys.

Agustí Vilà també ha destacat la longetivitat dels catalans ja que hores d’ara a Catalunya hi ha cap a 2.500 persones centenàries i l’any 2012 el seu Departament va repartir 300 medalles i el darrer mes de març 40 a tot Catalunya.

L’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, en nom de l’Ajuntament l’hi ha regalat un ram de flors i ha destacat la necessitat de seguir invertint en tasques socials per part de totes les administracions, malgrat els moments difícils pels quals s’està passant actualment.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats