En el conjunt dels disset municipis durant el mes d’octubre ha deixat 65 aturats mes i ja són 6.313 persones sense feina

 

El mes d’octubre l’atur al Baix Montseny ha seguit la tendència general de Catalunya i ha deixat 65 aturats més en el conjunt de la comarca, en relació a les dades del mes de setembre. En el global dels 17 municipis hi ha ara 6.313 aturats i superant amb escreix la franja dels 6.300 aturats, cosa que no havia passat en cap mes d’aquest any 2012.

Malgrat tot, no tots els pobles no han seguit pas la mateixa tendència. En aquesta ocasió els municipis que han aconseguit reduir atur són Arbúcies (-3), Riells (-85) i Sant Feliu de Buixalleu (-1) pel que fa al Baix Montseny de la banda de la Selva. També Montseny (-1) i Sant Pere de Vilamajor (-4) pel que fa a la banda del Vallès Oriental.

Menys sort han tingut Breda (+12) i Hostalric (+11) a la banda gironina i Fogars de Montclús (+1), Gualba (+4), Llinars del Vallès (+17), Sant Antoni de Vilamajor (+11), Sant Celoni (+14), Sant Esteve de Palautordera (+2), Santa Maria de Palautordera (+1), Vallgorguina (+15) i Vilalba Sasserra (+1). Pel que fa Campins manté la mateixa xifra de 34 aturats que ja es va registrar el mes de setembre.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats