El regidor socialista substituirà Jordi Arenas, que ahir va presentar la seva renúncia per qüestions laborals i de país

 

L’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, ha confirmat a laviladigital.com que Josep Capote tornarà a ser regidor del PSC a l’Ajuntament de Sant Celoni, en substitució de Jordi Arenas que ahir dilluns, després d’onze anys i mig de regidor de diverses àrees , va presentar la seva renúncia al càrrec al·legant motius laborals i també per no estar d’acord amb la direcció actual del PSC ja que “sóc favorable a la independència de Catalunya”, va dir en un comunicat.

Josep Capote amb una llarga trajectòria com a regidor a l’Ajuntament de Sant Celoni va ocupar el número vuit de la candidatura socialista en les eleccions municipals del 2011 i va ser el primer nom que no va entrar. Capote és sindicalista de CCOO i treballador de l’empresa Givaudan Ibérica, SA de la qual és el president del comitè d’empresa. També és responsable de política industrial de Fiteqa CCOO Vallès Oriental – Maresme.

El nou regidor no prendrà possessió del seu càrrec fins al ple municipal que se celebrarà a finals de novembre o a principis de desembre, en qualsevol cas fins després de les eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre.

 

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats