La circulació a la carretera C35 i l’autopista AP7 es veurà afectada diumenge al matí per una manifestació que ha convocat l’AMPA de l’Escola Soler de Vilardell de Sant Celoni. “Caminem junts per aconseguir l’edifici nou de l’Escola Soler de Vilardell!” Aquest és el missatge que han fet arribar els pares de l’Escola Soler de Vilardell dins la campanya que han iniciat per reclamar a la Generalitat la construcció del nou edifici. La proposta és una caminada reivindicativa aquest diumenge 18 de novembre a les 10 del matí fins a l’autopista amb el gegant de l’escola. La sortida és l’aparcament del pavelló i l’arribada, a l’inici del carrer Doctor Trueta.

Tal i com ells mateixos expliquen “estem preocupats pel futur dels nostres fills i filles. Gaudim d’un projecte d’escola que ens agrada i d’un bon equip de mestres. Ara ens falta l’edifici perquè els nostres fills i filles puguin gaudir d’una educació de qualitat. Fa set anys que esperem la construcció del nou edifici i creiem que ja n’hi ha prou”.  Durant aquest curs 2012-2013, la capacitat d’aforament de l’escola, ubicada a l’edifici Puigdollers, ha arribat als seus límits i l’espai actual edificable no permet la ubicació de més mòduls.

Fa pocs dies els Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme – Vallès Oriental va comunicar que la construcció haurà d’esperar un any més per falta de recursos econòmics, tot i que s’han avingut a reunir-se de nou amb l’Ajuntament el dia 16 de desembre, segons que ha explicat a BaixMontseny.info l’alcalde Joan Castaño.

Itinerari de la manifestació

Tenint present l’afectació a la circulació que comportarà la caminada, entre les 10 del matí i les 2 de la tarda, es demana als vehicles que evitin aquest tram. L’estacionament estarà prohibit a tot el recorregut i es faran talls de carrers i carreteres afectats per l’itinerari així com carrers adjacents.

L’itinerari previst de la caminada és: av Catalunya, ctra Campins, carrer Campins, av de l’Hospital, Major, Dr Trueta, rotonda de l’Altrium, carrer Sant Fermí, Pont Trencat i dintre del terme municipal de Santa Maria de Palautordera carrers Treball, Antiga Via provincial i fins el carril de sortida al lateral de la C35 que baixa al Pont trencat i continuació per la C61 fins l’arribada a la rotonda del peatge i tornada pel mateix camí fins al carrer Doctor Trueta.

Pel que fa als accessos a l’enllaç de la C35 i Doctor Trueta, s’aconsella l’entrada a la població (zona centre) pel carrer Carretera de Gualba. també es preveu que durant un quarts d’hora o vint minuts l’entrada i sortida de l’AP7 a Sant Celoni estigui tallada.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats