L’Ajuntament ha obert la convocatòria per un auxiliar de biblioteca i dos operaris de serveis i manteniment

Tres persones de Santa Maria de Palautordera que estiguin a l’atur i que hores d’ara no rebin cap prestació podran beneficiar-se dels dos plans d’ocupació que ha aprovat l’Aajuntament de Santa Maria de Palautordera per al Foment de l’ocupació al municipi. En aquest sentit, el consistori contractarà durant 9 mesos a un tècnic auxiliar de biblioteca i per dos mesos a dos operaris de serveis i manteniment.

Per poder accedir a algun d’aquests plans d’ocupació a més no tenir feina i no cobrar la prewstació de l’atur, caldrà ser residenbt a Santa Maria de Palautordera, estar inscrites al Servei d’Ocupació de Santa Maria de Palautordera, tenir experiència en els àmbits a contractar jardineria, construcció i/o administratiu i com a mínim haver complert els 18 anys.

Les bases de la convocatòria i la documentació requerida la podeu trobar seguint aquest enllaç . Les instàncies es poden recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutada o baixar de la web municipal i presentar-les en el Registre general de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. El termini de presentació d’instàncies per prendre part en aquests processos selectius serà fins el dia 30 d’abril de 2013.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats