Montse Morella s’ha inspirat en el surrealisme dalinià per presentar el xou tic-tac, impartit MasterClass i work shops a diverses ciutats russes

La perruquera de Sant Celoni, Montse Morella , ha tornat a triomfar a Rússia, en una gira per diverses ciutats on presenta el Tic-tac xou, inspirat en el surrealisma del pintor empordanès, Salvador Dalí. El passat 17 de maig, el Morella Team, dirigit per la perruquera celonina i amb Toni Ribera i Paco Parra van fer vibrar el públic que els va seguir en el marc de la Fira de Krasnodar, una de les més importants que se celebren a Rússia.

Montse Morella ha explicat a BaixMontseny.info que Dalí és un ídol a seguir “la seva irrealitat, seu surrealisme és la base del Tic-Tac, el temps passa però l’art i el bon gust no passarà mai”. Morella afegeix que el que cal és mantenir viva la flama de la inspiració de la nostra terra i que els altres països la coneguin. “Que coneguin la nostra cultura i els nostres icones més importants de la nostra història com és Dalí”.

L’estilista de Sant Celoni abans de passar per Krasnodar ha estat un mes a Niznhi Novgorod i el mes vinent té previst viatjar a Soshi impartint xous, MasterClass, work Shops i treballant en els estands de les fires més importants de Rússia.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats