Aquest dimecres 6 de setembre tornarà ser ple d’activitats per anar animant la Festa Major de Sant Celoni 2023. Les Colles dels Senys i dels Negres seguiran fent marxandatge a la plaça de la Vila a les seves respectives paradetes i a més hi haurà sessió de ioga a les set de la tarda als jardins de la rectoria Vella. Tothom qui hi vulgui participar haurà de portar-se una estoreta.

A la mateixa hora a la plaça de la Vila, també organitzat per Uesports Sant Celoni, hi haurà una demostració de zumba

I també a les 7 de la tarda, al Camp Municipals d’Esports 11 de Setembre, les colles dels Senys i dels Negres tenen una nova prova competitiva pel Corremonts. Es tracta del Xuta fort! amb la col·laboració del Futbol Club Sant Celoni.

Un dimecres abonat a les set de la tarda ja que el Col·lectiu Arpegi ha programat el concert La Kame Band, a la plaça Rafael Ferrer.

Per acabar el dia amb olor de Festa Major la Colla Gegantera ha programat el seu tradicional sopar a la fresca, a les 9 del vespre al carrer Sant Pere.

La Cursa de les Ermites un èxit

Èxit de participació a la cursa de les ermites d’enguany celebrada ahir dimarts 5 de setembre, amb dues modalitats puntuables pel Corremonts. D’aquesta manera, en la modalitat passejada, hi van participar un total de 1.159 persones, de les quals 568 van ser de la Colla dels Senys, mentre que 591 van ser de la Colla dels Negres. El punt, per tant, va ser per la Colla dels Negres.

Pel que fa a la modalitat marxa la puntuació va ser per la Colla del Senys, amb la qual cosa es va acabar amb un empat. 

Després de dues de les 11 proves celebrades del Corremonts la igualtat entre les dues colles és total. Empat en la prova de donació de sang i empat en la cursa de les ermites. El marcador, hores d’ara, és d’empat a dos.

A més d’aquesta activitat, a la plaça de la Vila, es va fer una exhibició de judo.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 + catorze =