El municipi augmenta en 90 alumnes el cens del curs anterior
 

istes CEIP Montnegre de La Batllòria que s’estrenen aquest curs 2012-2013 Foto: Aj Sant Celoni

Els curs 2012-2103 s’inicia amb tota normalitat a les escoles de Sant Celoni pels 2.910 alumnes que cursaran de P3 a 4t ESO. El cens escolar segueix creixent a Sant Celoni, l’any anterior era de 2.830 alumnes.

Ampliació de ràtio per atendre els infants de P3
Les direccions de les escoles, l’ajuntament  i inspecció educativa van acordar l’ampliació de ràtio per als grups de P3 per atendre el petit escreix de demanda per sobre de l’oferta inicial.  Per escoles es distribueixen al Cor de Maria (28), Montnegre (21), Pallerola (54), La Salle (57) i La Tordera (44).

L’institut escola la Tordera va creixent
El curs 2011-2012 es va iniciar l’institut escola i enguany s’ofereix el 2n d’ESO. Ja hi ha 104 alumnes distribuïts en dos cursos de 1r (53 alumnes) i altres dos grups de 2n (51 alumnes).

Nou mòdul a l’escola Soler de Vilardell
Per atendre la provisionalitat durant aquest curs s’ha instal·lat un petit mòdul a l’escola. El mòdul té una superfície útil de 45m2 i es destinarà a usos polivalents: desdoblament de grups, aula d’acollida, menjador, tallers d’estudi assistit.

La Batllòria estrena pistes esportives
El departament d’Ensenyament han construït durant aquest estiu unes pistes esportives annexades a la zona escolar. Es preveu que l’escola utilitzi aquest equipament de manera exclusiva durant la jornada escolar. Fora de jornada escolar l’espai estarà obert al públic en general.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats