Aquest proper dissabte 21 de maig Sant Celoni es tornarà emplenar de poesia amb la celebració de la desena edició del Festival de Poesia. Deu anys que sota la presència del Montseny i del Montnegre, Sant Celoni reuneix un any més a algunes de les veus poètiques més remarcables de la llengua catalana. De diferents procedències, edats i estils literaris. Veus bregades en el fet poètic, reputades i versades en l’oralitat. Un festival a mode de petit tast, per provar d’assolir la descoberta recíproca, de Sant Celoni i del pols de la poesia catalana actual.

Un festival amb recitals de vuit poetes i poeteses: Perejaume, Dolors Miquel, Misael Alerm, Andrea Ambatlle, Jaume C. Pons Alorda, Anna Gual, Blanca llum Vidal i Enric Casasses.

El festival començarà a les sis de la tarda a Can Ramis i la cloenda és prevista a les vuit del vespre amb tots els poetes participants, i concert de la Sant Celoni Memorial Orquestra & Tra-la-la Band. L’organitza l’Ajuntament de Sant Celoni a través de l’Àrea de Cultura i la cooredinació addicional de Pau Gener Galin.

Comparteix...

Deixa un comentari

14 − 11 =